Bine ati venit, Welcome, Benvenuti, Bienvenue, Willkommen, Isten hozta, Καλως ηρθατε, Добро пожаловать

INTERNATIONAL ULTRAMARATHON FESTIVAL

Transylvania 6 days

Szászrégen, Románia

Következő esemény: 2025
(részletek hamarosan...)

Nap
Óra
Perc
Másodperc

A Nemzetközi Ultramaraton Fesztivál, a Transylvania 6 Days, Szászrégenben zajlik az Avantul Sportbázison és az Ifjúsági Parkban. Regisztráljon még ma a következő eseményre!

144h, 72h, 48h, 24h, 12h

"Respect and Fair-Play"

Útvonal

Versenyek

Hogyan jutok oda?

Szászrégen község két intenzív és régi forgalmú tengely metszéspontjában található, az egyik a Maros-völgyben (Marosvásárhely – Szászrégen – Déda – Maroshévíz), a másik pedig a Görgényi-völgyben az Erdélyi-síkságig (Laposnyatelep- Görgényszentimre- Szászrégen- Mezőkirályfalva- Kolozsvár) és a következő távolságokon: Marosvásárhely – 32 km; Kolozsvár – 102 km; Beszterce – 63 km; Maroshévíz- 70 km; Szováta – 40 km; Bukarest – 375 km.

Autóval a DN 15 (Marosvásárhely – Szászrégen), DN 16 (Kolozsvár – Szászrégen) vagy az E578 (Beszterce – Szászrégen- Maroshévíz) úton érhető el.

Szászrégent a 405-ös Marosvásárhely – Déda vasút keresztezi. A vonatokról a www.cfrcalatori.ro címen tájékozódhat.

Autóbusszal megközelíthető, menetrend a www.autogari.ro oldalon tekinthető meg.

A legközelebbi repülőtér a 45 km-re lévő marosvásárhelyi Transilvania nemzetközi repülőtér, a 97 km-re lévő kolozsvári Avram Iancu nemzetközi repülőtér és a 165 km-re lévő nagyszebeni nemzetközi repülőtér. Románia legnagyobb repülőtere a bukaresti Henri Coanda nemzetközi repülőtér, amely 347 km-re található.

Az eseményre feliratkozott valamennyi résztvevő számára, aki repülővel érkezik Romániába, átutazást biztosítunk a repülőtérről Szászrégenbe, az említett repülőterekről. A szolgáltatás igénybevételének feltétele, hogy a járatok 2023 Június 24 – Július 4 között legyenek, a szolgáltatás érvényes a visszaútra is, azonban résztvevők küldjenek egy e-mailt az adrian[kukac]transylvania6days.ro, címre, amelyben meg kell adni a járatszámot, repülőteret és érkezési időt. Ezután összeállítják az átadási és visszaküldési listákat.

Támogatók és partnerek

Szervező

AVB Sport Event

Fő partner

Primaria Municipiului Reghin

Támogató

AVB Road Design