Iratkozások
Transylvania 6 Days

INTERNATIONAL ULTRAMARATHON FESTIVAL

A Nemzetközi Ultramaraton Fesztivál, a Transylvania 6 Days Reghinben zajlik az Avantul Sportbázison és az Ifjúsági Parkban. Regisztráljon még ma a következő eseményre!

📢📢📢 Fontos közlemény: Ideiglenes szünet a Ultra Maratonok szervezésében

Kedves Résztvevők!

Reméljük, hogy ez az üzenet jó egészségben és jókedvben ér el benneteket. Szeretnénk tájékoztatni benneteket, hogy egy évre szünetet tartunk az ultra maratonok szervezésében a következő évben (2024). Ezt a döntést azért hoztuk, hogy biztosítsuk, 2025-ben még izgalmasabb és gondosan előkészített eseményekkel térhetünk vissza elkötelezett futó közösségünknek.

Szeretnénk kifejezni legmélyebb hálánkat a folyamatos támogatásotokért és lelkesedésetekért. Az ultra futás iránti szenvedélyetek táplálja elkötelezettségünket az kivételes események létrehozása iránt.

Ezalatt a szünet alatt szorgalmasan dolgozunk a színfalak mögött, hogy 2025-ben felejthetetlen visszatérést tervezhessünk. Már alig várjuk, hogy újra találkozzunk veletek a pályán.

Kérünk benneteket, hogy maradjatok velünk kapcsolatban weboldalunkon és közösségi média csatornáinkon keresztül a frissítésekért és bejelentésekért. Bátran keressetek minket, ha kérdéseitek vagy javaslataitok vannak ezen időszak alatt.

Köszönjük a megértéseteket és a folyamatos támogatást. Alig várjuk, hogy újra bekössük a cipőfűzőnket és együtt induljunk a pályán 2025-ben!

Szeretettel,

Adrian