Inscrieri
Transylvania 6 days​

INTERNATIONAL ULTRAMARATHON FESTIVAL

Festivalul International de Ultramaraton, Transylvania 6 Days, are loc la Reghin in Baza Sportiva Avantul si Parcul Tineretului. Inscrie-te astazi la urmatorul eveniment!

📢📢📢 Anunț important: Pauză temporară în organizarea Ultramaratoanelor

Dragi participanți,

Sperăm că acest mesaj vă găsește sănătoși și plini de energie. Dorim să vă informăm că vom face o pauză în organizarea evenimentelor de ultramaraton pentru anul viitor (2024). Această decizie a fost luată pentru a ne asigura că ne vom întoarce în 2025 cu evenimente și mai palpitante și bine pregătite pentru comunitatea noastră dedicată de alergători.

Vrem să vă transmitem recunoștința noastră profundă pentru sprijinul și entuziasmul dumneavoastră continuu. Pasiunea dumneavoastră pentru ultramaraton alimentează angajamentul nostru de a crea evenimente excepționale.

În această perioadă de pauză, vom lucra cu dăruință în culise pentru a planifica un revenire de neuitat în 2025. Suntem deja nerăbdători să ne reîntâlnim cu voi pe traseu.

Vă rugăm să rămâneți conectați cu noi prin intermediul site-ului nostru și al canalelor noastre de socializare pentru actualizări și anunțuri. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau sugestii în această perioadă.

Vă mulțumim pentru înțelegere și sprijinul continuu. Abia așteptăm să ne legăm șireturile și să pornim pe trasee împreună cu voi din nou în 2025!

Cu cele mai bune gânduri,

Adrian